Natuurgeneesmiddelen

0
Ja oma had nog een echt gezondheidsmiddel, natuurgeneesmiddelen, ze leerde ons haar praktische ervaring:

“Voor een betere vertering drink ik bier,
als ik geen honger heb, drink ik witte wijn,
bij lage bloeddruk rode wijn,
bij hoge bloeddruk cognac
en wanneer ik verkouden ben, neem ik Slivovitz.”

“En wanneer drinkt u water vroeg iemand?”
“Zo zwaar ziek ben ik nog nooit geweest zei ze!

Naschrift: Af en toe ook wat ruimte voor humor en niet voor altijd voor serieuze zaken.

In de nieuwe voorschriften van de Gezondheidsraad wordt liefst geen alcohol aanbevolen of maximaal 1 consumptie. Het verschil tussen gebruik door mannen en door vrouwen is weggevallen.

Relevante links:
  • Nou, nog eentje dan: De auteur beschrijft in dagboekvorm haar belevenissen als alcoholist en de weg om daar geheel van af te stappen. Ze beschrijft 11 stappen die haar gesteund hebben bij het niet meer gebruiken van alcohol. Luchtig en met humor geschreven.
  • Omfietswijngids / 2015: De auteur is een bekende Nederlandse wijnschrijver. In dit boek selecteerde hij uit de assortimenten van supermarkt- en slijterijketens. Per supermarkt of slijterij beschrijft hij de door hem als bijzonder aangemerkte ‘omfietswijnen’.
  • Wegwerp Alcoholtester: De Wegwerp Alcoholtester is ideaal voor op vakantie naar Frankrijk. Hier is deze wegwerp alcoholtester namelijk verplicht om in uw auto te hebben. Deze wegwerp alcoholtester is officieel goedgekeurd door Frankrijk.
  • Wijny.nl is de website voor trendy & exclusieve wijnen, champagnes en accessoires. Bij Wijny.nl kunt u voordelig wijn bestellen en laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Bij u thuis, op het werk of juist bij een vriend of kennis, inclusief een eventuele persoonlijke boodschap.
Delen.

Laat een reactie achter