De Bloggers

Het MyFoodMatch bloggersteam bestaat nu uit:

Arlette KlingeArlette Klinge (1990), is in juli 2014 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek. Ze schrijft blogs over voeding en gezondheid. Is omgeschoold van Informatieanalist naar Voedingsdeskundige en heeft in oktober 2013 haar opleiding voltooid.

Anne-Maaike DostAnne-Maaike Dost (1991) is in 2014 afgestudeerd van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hanzehogeschool te Groningen. Sindsdien schrijft ze blogs over (gezonde) voeding, waarbij ze vaak de positieve aspecten van voeding benadrukt.

Hanna KugelHanna Kugel (1993), is sinds 2014 afgestudeerd als diëtist aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Ze vindt het leuk om over actualiteiten in voeding en haar eigen ervaringen te schrijven. Ze is daarbij niet bang om haar eigen mening en leven neer te zetten.

Lotte CoolenLotte Coolen (1992), is in juli 2014 afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de HAN, Nijmegen. Ze schrijft blogs over gezond én lekkere voeding. Vaak gecombineerd met nieuws, trends, veel gebruikte producten en vragen of problemen.

Leo VuijstLeo Vuijst (1956), is afgestudeerd als Register Accountant en MfN Registermediator. Hij is initiatiefnemer van MyFoodMatch. Hij houdt zich met diverse taken bezig zoals visueel en technisch plaatsen van de blogs maar niet als blogger.

Leo VuijstVacature als blogger, we zoeken nog diëtisten welke het leuk vinden om als vrijwilliger blogs te schrijven over alle facetten van voeding. Maar ook om te reageren op vragen en antwoorden op onze blogsite. Interesse om blogger voor MyFoodMatch te worden? Graag reactie via onze contactpagina.

 

Waar staat MyFoodMatch voor

MyFoodMatch verstrekt algemene informatie betreffende voeding. Dat doen we middels blogs en vraag en antwoord rondom voeding en de wisselwerking op de mens.
Hoe meer u reageert en met ideeën komt, des te beter kunnen we u van dienst zijn. U kunt openbaar reageren op basis van elke Blog en vertrouwelijk via ons onze contactpagina.